top of page

Aangezien het niet makkelijk is om kleuren te selecteren staan wij bij Kevin de Schilder ook altijd paraat om u te adviseren in uw keuze. 

Door jarenlange ervaring kunnen wij altijd meedenken met de klant om zo tot het mooiste resultaat te komen.

ADVIES

Image by Mika Baumeister
Trapje.png
Image by Sven Brandsma

Wij kunnen u geheel ontzorgen op het gebied van schilderwerken binnen- en buitenshuis. Wij werken alleen met de beste kwaliteit verf en kwasten om er voor te zorgen dat u jaren kunt genieten van uw woning.

Ook op hoogte werken is voor ons geen enkel probleem en zo zijn we uiteraard ook in bezit van steigers om ieder deel van de woning te kunnen schilderen.

SCHILDERWERKEN

Lak spuiten zorgt ervoor dat ramen, deuren, kozijnen en houtwerk strak afgewerkt worden. Dat wil zeggen zonder strepen van kwast of roller.

Ten eerste omdat wij hoogwaardige verf gebruiken. Ten tweede doordat wij proffesionele spuitapparatuur gebruiken. Hierdoor kunt u weer jaren genieten van mooi spuitwerk. Door middel van het lakspuiten voorzien wij ramen, deuren, kozijnen, trappen, lambriseringen en houtwerk van een mooie, nieuwe laklaag. Ook kunnen wij bijvoorbeeld de betimmering op zolder spuiten. Omdat de lak die wij gebruiken speciaal voor het spuiten ontwikkeld is wordt het eindresultaat erg mooi. 

SPUITWERKEN

Airbrushing
bottom of page